dinsdag, juni 18, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Loop mee met de Sunset Walk op zaterdag 6 juli 2024 in Noordenveld

Deel op Facebook

Gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend. Meer dan 4 miljoen Nederlanders leven met een hersenaandoening. Om aandacht te vragen voor deze problematiek en fondsen te werven voor onderzoek en innovaties, organiseert de Hersenstichting jaarlijks de’ Sunset Walk’. Deze wandeling kan op de hoofdlocatie in Noordwijk plaatsvinden, maar deelnemers kunnen ook vanuit hun eigen woonplaats meelopen.

Dit jaar wordt in Noordenveld een speciale ‘Sunset Walk’ georganiseerd door Anita van der Noord, die zelf een niet-aangeboren hersenafwijking (NAH) heeft. Met deze wandeling wil ze aandacht vragen voor iedereen die dagelijks moet leven met de impact van een hersenaandoening.

Samen vragen we aandacht voor de (onzichtbare) impact van een hersenaandoening en halen we geld op voor belangrijk hersenonderzoek en innovaties, zodat mensen met een hersenaandoening een betere kwaliteit van leven hebben en kunnen meedoen in de maatschappij.

De wandeling start om 18:00 uur bij het Scheepstra Kabinet in Roden, waar deelnemers kunnen kiezen om 3, 5 of 10 kilometer te lopen. Na afloop is er koffie en thee beschikbaar bij het Scheepstra Kabinet.

Doe mee en steun dit belangrijke initiatief! Sluit je aan bij het team BrainGlow in de gemeente Noordenveld via https://www.sunsetwalk.nl/teams/brainglow

Of sponsor Anita van der Noord, de initiatiefneemster, via deze link:

https://www.sunsetwalk.nl/fundraisers/anita-van-der-noord
Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken