Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

De zomervakantie is voorbij en het nieuwe seizoen staat voor de deur!

Deel op Facebook

Terwijl de scholen weer beginnen en sportverenigingen zich voorbereiden op een energiek seizoen, gaat ook het korfbalseizoen van start. Met nieuwe velden in het verschiet zijn de eerste wedstrijden al gespeeld, en het belooft een spannend seizoen te worden.

Vanaf 14 september begint ook de Kangoeroe Club weer, een geweldige kans voor de allerjongsten om op een speelse manier kennis te maken met korfbal en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Maar ook voor wie al wat ouder is biedt korfbal een uitstekende manier om fit te blijven, sociale contacten te leggen en deel te nemen aan een competitieve maar plezierige sport. De competitie geeft een kans voor teams om hun tactieken uit te testen en hun vaardigheden te

verbeteren, met veel spannende wedstrijden en sportieve hoogtepunten in het vooruitzicht.

Of je nu een doorgewinterde sporter bent of gewoon nieuwsgierig naar een nieuwe uitdaging, korfbal biedt plezier en uitdaging voor iedereen. Meer informatie over de trainingen en de mogelijkheden vind je op onze website. We kijken uit naar een seizoen vol enthousiasme en sportieve topmomenten!

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in