Title of the document Kijk TV
Title of the document Luister radio

Vriendje voor een tientje

Vriendje voor een tientje

Vriendje voor een tientje

Luister je ook graag naar RTV Zulthe en wil jij als trouwe luisteraar deel uitmaken van onze unieke streekomroep en zo bijdragen aan ons gezamenlijk succes? Word dan nu ‘vriendje voor een tientje’, want samen staan we sterker om RTV Zulthe op zowel de kabel, glasvezel als in de ether voor diverse doelgroepen, wat samen een breed maatschappelijk belang draagt, in de lucht te houden.

RTV Zulthe is haar grote groep vrienden en adverteerders ontzettend dankbaar. Samen met jullie maken we van RTV Zulthe, een altijd gezellige radio- en tv zender voor de hele familie! RTV Zulthe is een stichting dat volledig draait op vrijwilligers en dient een groot maatschappelijk belang. Wij hebben als omroep geen winstoogmerk. Alle verdiensten worden geïnvesteerd in onze omroep. Anders dan de regionale en landelijk publieke omroepen ontvangt RTV Zulthe geen torenhoge advertentie-inkomsten. Voor het maken en uitzenden van programma’s zijn we afhankelijk van subsidies en donateurs en dat steken we niet onder stoelen en/of banken!

Wat krijg je van ons?

Voor uw vriendschap ontvangt u van ons een prachtige cd met daarop muziek van artiesten uit ons eigen uitzendgebied. Ook kunt u op afspraak een kijkje brengen in de studio tijdens de uitzending van uw favoriete radioprogramma.

Vriendschap cadeau doen

Stichting RTV Zulthe biedt ook de mogelijkheid om een Vriendschap cadeau te doen! Met een ‘Vrienden Cadeaubon’ maakt u iemand één jaar Vriend van de Stichting. Pas aan het einde van het eerste volle kalender jaar krijgt de ontvanger van de cadeaubon een nota voor het volgende jaar. De ontvanger bepaalt of hij kiest voor het donateurschap door de bon ingevuld naar de penningmeester retour te zenden. Het donateurschap kan op ieder gewenst moment stopgezet worden.

Vriend worden? Meld je aan!

  ZULTHER ZAKEN

  OPINIE

  Welcome Back!

  Login to your account below

  Retrieve your password

  Please enter your username or email address to reset your password.