Title of the document Kijk TV
Title of the document Luister radio

Wie kent tips?

Wie kent tips?

‘Wie kent tips’ is te beluisteren op de vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. In het programma worden tips behandeld die variëren van kinderactiviteiten, markten, cultuur, tot aan de uitgaanstips. Wij hebben onze eigen ‘weershow’ met weerman Johan Kamphuis en regelmatig hebben wij interviews met organisatoren van diverse activiteiten met ondersteuning van onze vliegende reporter Aldert Jonkman.

Het programma heeft in de loop der jaren al heel wat bijzondere momenten gekend. Wij hebben programma’s uitgezonden op locatie en programma’s opgezet rondom een speciaal thema. De locatie-uitzendingen werden o.a. gehouden bij de zwemvierdaagse te Marum, de trekkertrek-wedstrijd te Sebaldeburen, Roblesrock te Grootegast en tijdens de feestweek te Marum. Het speciale thema varieerde van de Sinterklaasuitzending, het 100-jarig bestaan van Harmonie Marum tot aan zéér spannende spooktochten.

Locatie en speciale thema- uitzendingen zijn altijd weer een bron van inspiratie geweest. Het brengt ons dichter bij ons luisterpubliek en het is natuurlijk bijzonder leuk als je jouw evenement kunt volgen op de radio. Dus hebt u of jij een leuk idee wat betreft een locatie-uitzending, laat het ons dan weten! Ook zouden wij meer aanvragen willen ontvangen van verenigingen, stichtingen en tussenpersonen die ons meer willen vertellen over activiteiten die op de agenda staan.

Kom langs voor een interview of nodig ons uit op locatie. Zo wordt ‘Wie kent tips’ levendiger en nog actueler. En…nog belangrijker, Radio Westerkwartier is dan werkelijk een lokale omroep, die dicht bij de lokale bevolking staat in de gemeente Marum en Grootegast.

Veel luisterplezier toegewenst namens het team van Wie kent tips!

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.