Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Buitenrust blijft exploitant camping Ot en Sien

Deel op Facebook

Vereniging Buitenrust heeft de aanbesteding voor de exploitatie van de camping Ot en Sien in het centrum van Roden gewonnen. De huidige overeenkomst liep af. Tijdens een nieuwe aanbestedingsprocedure konden geïnteresseerden zich inschrijven. Buitenrust bleek tijdens de procedure de beste kandidaat. Met ingang van 1 januari 2025 gaat de nieuwe overeenkomst in.

Vereniging Buitenrust was de laatste jaren huurder van het terrein. Het plan van de vereniging liet een goede recreatieve invulling zien. “Wij hebben een vrijwel nieuw bestuur en daarmee zetten we in op de verbetering van de camping”, zegt Jacquelien Hartman, de secretaris van Buitenrust. “We zijn op allerlei punten bezig met verbeteringen.” Zo is het sinds kort mogelijk om online te reserveren bij de camping. 

De gemeente Noordenveld vindt het fijn dat de camping wordt voortgezet. “En dat een campingfunctie in het centrum van Roden behouden blijft”, zegt wethouder Robert Meijer. “Het is mooi dat een bevlogen bestuur is aangetreden. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.” Formeel kan een inschrijver nog bezwaar maken tegen de uitkomst van de aanbesteding. Na deze periode is de gunning definitief.

Camping Ot en Sien ligt aan de Norgerweg 2A in Roden als onderdeel van het landgoed Havezate Mensinge. Er zijn op dit ogenblik ongeveer vijftig kampeerplekken. De camping is omgeven door de rust en schoonheid van de Drentse natuur en heeft altijd zijn eigen charme behouden.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in