vrijdag, 24 september, 2021
18 °c
Zevenhuizen
17 ° di
15 ° wo
15 ° do
15 ° vr
16 ° za
17 ° zo
Title of the document Kijk TV
Title of the document Luister radio

Adverteren

Adverteren

Adverteren bij RTV Zulthe is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voor iedere onderneming hebben wij een advertentiepakket op maat. Van ZZP-er tot grote multinational kan bij ons terecht voor een passende advertentie op de multimediakanalen van RTV Zulthe. Onze kanalen worden goed bekeken en is voor uw onderneming de ideale gelegenheid om zich te presenteren tegen zo laag mogelijke tarieven. Om u een indruk te geven hebben van onze potentiële luisteraars: 200.000 glasvezel aansluitingen, een bereik van ca. 300.000 luisteraars via de ether en 587.000 coaxaansluitingen. Daarnaast steunt u met uw advertentie al het goede van RTV Zulthe zodat wij programma’s en nieuws kunnen blijven maken met al onze vrijwilligers. 

Adverteren op RTV Zulthe kan via spotjes op de televisie, radio en op de advertentiepagina op de Kabelkrant.

Radio is het medium bij uitstek om van u te laten horen! En daarmee bedoelen we dan ook letterlijk van u laten horen. Een pakkende en wervende reclametekst die goed in het gehoor blijft hangen, weet gegarandeerd klanten naar uw onderneming met uw product of dienst te trekken. De kracht van Radio is herhaling en dat komt prima tot uiting in een goed klinkende reclamespot! RTV Zulthe heeft diverse programma’s voor diverse lagen en stromingen uit de samenleving. Dit biedt ongekende mogelijkheden om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

De kosten van een reclamespot op Zulthe Radio zijn zeer laagdrempelig. U heeft in het meest gunstige geval al een reclamespot voor € 0,19 per dag dat 12 keer per dag voorbij komt in een van onze reclameblokken.

U kunt bij ons per maand, halfjaar of jaar adverteren. Vraag naar onze scherpe tarieven!

Uw spot ook bij ons op de radio? Vraag naar de mogelijkheden! Mail naar adverteren@rtvzulthe.nl

U wilt de naamsbekendheid van uw bedrijf, product of dienst verhogen? Of wilt u meer zichtbaar zijn voor uw klanten? Een TV Campagne bij RTV Zulthe kan daarbij flink uw promotie stimuleren. Onze kabelkrant wordt dagelijks in vele huishoudens in het hart van het Noorden bekeken. Wie denkt dat een kabelkrant oubollig is, zit er toch naast! De kabelkrant is het verlangstuk van onze radioprogrammering. Nieuws, aankondigingen, foto’s, het weer en sport weten onze kijkers dagelijks te boeien.

De kosten zullen u erg meevallen. In het gunstigste geval kunt u al ieder uur zichtbaar zijn op onze kabelkrant voor het luttele bedrag van slechts € 0,30 per dag! Dit bedrag is exclusief het laten maken van content voor op ons tv kanaal. Deze opmaakkosten zullen extra in rekening worden gebracht.

U kunt bij ons per maand, halfjaar of jaar adverteren. Vraag naar onze scherpe tarieven! 

Heeft u vragen? Mail naar adverteren@rtvzulthe.nl

Adverteren bij RTV Zulthe draagt bij aan een maatschappelijk doel

Onder de vrijwilligers van RTV Zulthe bevinden zich mensen met een (verstandelijke of fysieke) beperking. Een enkeling daarvan maakt een radioprogramma. Echter dient RTV Zulthe een hoog maatschappelijk doel voor mensen met een beperking in de vorm van dagbesteding. Maar ook voor mensen die moeilijk sociaal onderlegd zijn, kunnen bij RTV Zulthe in contact komen met nieuwe mensen. Als streekomroep voorzien wij graag in deze verbindende factor tussen vrijwilliger en kijker/luisteraar. Wij werken samen met o.a. De Zijlen en De Hermanshoeve. Onze inkomsten uit advertenties dienen daarnaast een groot maatschappelijk belang.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.