donderdag, april 18, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Adverteren

Adverteren

Adverteren bij RTV Zulthe is nog nooit zo eenvoudig geweest. Voor iedere onderneming hebben wij een advertentiepakket op maat. Van ZZP-er tot grote multinational kan bij ons terecht voor een passende advertentie op de multimediakanalen van RTV Zulthe. Onze kanalen worden goed bekeken en is voor uw onderneming de ideale gelegenheid om zich te presenteren tegen zo laag mogelijke tarieven. Om u een indruk te geven hebben van onze potentiële luisteraars: 200.000 glasvezel aansluitingen, een bereik van ca. 300.000 luisteraars via de ether en 802.000 aansluitingen via KPN/Ziggo/T-Mobile. Binnen ons bereik wonen ruim 1,7 miljoen inwoners. Natuurlijk zijn we ook wereldwijd te beluisteren/bekijken via onze webstream en andere online streamingsdiensten.  Daarnaast steunt u met uw advertentie al het goede van RTV Zulthe zodat wij programma’s en nieuws kunnen blijven maken met al onze vrijwilligers. 

Adverteren op RTV Zulthe kan via spotjes op de televisie, radio en op de advertentiepagina op de Kabelkrant.

Radio is het medium bij uitstek om van u te laten horen! En daarmee bedoelen we dan ook letterlijk van u laten horen. Een pakkende en wervende reclametekst die goed in het gehoor blijft hangen, weet gegarandeerd klanten naar uw onderneming met uw product of dienst te trekken. De kracht van Radio is herhaling en dat komt prima tot uiting in een goed klinkende reclamespot! RTV Zulthe heeft diverse programma’s voor diverse lagen en stromingen uit de samenleving. Dit biedt ongekende mogelijkheden om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

U kunt bij ons per maand, halfjaar of jaar adverteren. Vraag naar onze scherpe tarieven!

Uw spot ook bij ons op de radio? Vraag naar de mogelijkheden! Mail naar info@primareclame.nl

U wilt de naamsbekendheid van uw bedrijf, product of dienst verhogen? Of wilt u meer zichtbaar zijn voor uw klanten? Een TV Campagne bij RTV Zulthe kan daarbij flink uw promotie stimuleren. Onze kabelkrant wordt dagelijks in vele huishoudens in het hart van het Noorden bekeken. Wie denkt dat een kabelkrant oubollig is, zit er toch naast! De kabelkrant is het verlangstuk van onze radioprogrammering. Nieuws, aankondigingen, foto’s, het weer en sport weten onze kijkers dagelijks te boeien.

De kosten zullen u erg meevallen. In het gunstigste geval kunt u al ieder uur zichtbaar zijn op onze kabelkrant.

U kunt bij ons per maand, halfjaar of jaar adverteren. Vraag naar onze scherpe tarieven! 

Heeft u vragen? Mail naar info@primareclame.nl

Adverteren bij RTV Zulthe draagt bij aan een maatschappelijk doel

Onder de vrijwilligers van RTV Zulthe bevinden zich mensen met een (verstandelijke of fysieke) beperking. Een enkeling daarvan maakt een radioprogramma. Echter dient RTV Zulthe een hoog maatschappelijk doel voor mensen met een beperking in de vorm van dagbesteding. Maar ook voor mensen die moeilijk sociaal onderlegd zijn, kunnen bij RTV Zulthe in contact komen met nieuwe mensen. Als streekomroep voorzien wij graag in deze verbindende factor tussen vrijwilliger en kijker/luisteraar. Wij werken samen met o.a. De Zijlen en De Hermanshoeve. Onze inkomsten uit advertenties dienen daarnaast een groot maatschappelijk belang.

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken