zondag, juni 16, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Extra Roder boekenmarkt op 24, 25 juni

Deel op Facebook

“Het was een groot succes de Roder Boekenmarkt eind 2022” aldus de organisatie. Veel boeken zijn verkocht en de opbrengst voor de goede doelen was eveneens een succes. Er zijn nog diverse bananendozen vol met boeken, die nog niet eerder zijn aangeboden voor de verkoop.

Het Boekenmarktbestuur kreeg de tip om vlak voor de vakantieperiode nog een markt te regelen, om te voldoen aan het L4 principe. L4 staat voor Lekker Lui Liggen Lezen tijdens de vakantie. Natuurlijk luisterden zij naar die tips en werken ze graag mee aan een perfecte vakantie voor iedereen.

Het Boekenmarktbestuur heeft dit gezien als een Win-Win-Win Situatie “We geven onze klanten de mogelijkheid om goedkoop goede boeken te kopen voor een welverdiende vakantie. De boekenmarkt kan haar nog niet aangewende magazijnvoorraad kleiner maken, zodat ze in oktober en november weer ruimte hebben voor de nieuwe inbreng van boeken. Natuurlijk steunen ze ook nog de goede doelen in Ghana en Oekraïne”.

Helaas is de ruimte van de kledingbank volgens de jaarplanning van het gebouw niet beschikbaar. Er is dus sprake van een iets kleinere boekenmarkt dan in december 2022. De organisatie noemt dit een “tussenmarkt”. Maar het is niet minder gezellig en de boeken zijn van hetzelfde kwalitatieve niveau.

Foto: Bestuur Roder Boekenmarkt

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken