vrijdag, februari 23, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Kleurrijke etsen van Ansje van den Muyzenberg en extra ets-demonstraties.

Deel op Facebook

Er is veel belangstelling voor de indrukwekkende herinneringstentoonstelling in K38 van het werk van Ansje van den Muyzenberg uit Peize. Het is een selectie van haar werk door de jaren heen. Ansje was een actief lid van Verkuno en bekend om haar etstechniek. Verkuno heeft met opzet deze tentoonstellingsperiode laten overlappen met het weekend van de 35e Open Atelier Route Noordenveld op 13 en 14 mei. Het routeboekje is ook in K38 te verkrijgen. Deze dagen is K38 ook geopend vanaf 12 uur en is de entree gratis!

Door het gelijktijdig samen vallen van beide activiteiten, wil Verkuno eveneens de rol benadrukken, die Ansje al die 35 jaar samen met Rianne Kooijman, in de organisatie vervulde. Ook hier wordt Ansje zo zeer gemist.

Marcia Krijgsman zal als extra activiteit gedurende dit weekend, de etstechniek in K38 demonstreren. Kleur speelt een belangrijke rol in het werk van Ansje. Wij hopen dat velen de komende weken nog komen genieten van haar werken. De expositie is tot en met zondag 21 mei geopend  ́Retrospectief Ansje, haar werk, haar creativiteit ́.

In de Kunstwinkel van K38 zijn grafische drukwerken en kaarten te zien en te koop van Peter O. Gerrits, kunstenaar bij het Grafisch Museum in Groningen. 13 en 14 mei – mis dit prachtige weekend niet! Zie ook www.verkuno.nl Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38, 9301LT Roden Woensdag t/m zondag van 13-17 uur Entree € 2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken