zaterdag, juni 22, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

‘KUNSTBLIK OP RODEN’ een SUCCES

Deel op Facebook

Het is u vast niet ontgaan: de tentoonstelling in K38 ‘Kunstblik op Roden’ is nù al een succes. De opening kreeg een onverwachte uitsmijter met jazz-zangeres Sanneke van der Meulen. Het concert op zondag van Martijje was van zeer hoog niveau. Op 20 augustus is de literatuurmiddag met wandeling. Kaarten zijn nog te koop.

Het Vögelproject is razend populair bij het gedichten-minnend publiek, ook gezien de verkoop van de posters. Je zou bijna de beeldende kunst in de galerie vergeten.

Daar staat en hangt een interessante mix van beelden en schilderijen. Van realistisch en abstract, oud en zeer nieuw, serieus en grappig, technisch knap of juist spiritueel.

Allemaal gemaakt door 29 Rôners en ‘Noordenvelder-import’. Het is allemaal kunst van hier, over hier en voor hier, in Roden. Kom kijken naar werken van o.a. Janneke Ulrich, Froukje Dijkstra, Peter O. Gerrits, Mariet Schedler, Hans van der Mark, Henny Zikken en Don van der Meulen. Verder ook exclusief te zien zijn 14 werken uit de collectie van het Gemeentehuis Noordenveld. Een speciale map geeft informatie over alle kunstenaars welke u kunt gebruiken om rond te lopen en welke verdieping geeft aan de werken. ‘Kunstblik op Roden’ is te bezichtigen tot en met 20 augustus.

Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38, 9301LT Roden

Woensdag t/m zondag van 13-17 uur

Entree € 2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl en www.verkuno.nl

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken