vrijdag, december 8, 2023
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2023 RTV Zulthe

Redijkerskamer Heidebloem presenteert “Bonje na het bal”

Deel op Facebook

Na 2 jaar corona en lockdowns mogen we eindelijk weer los. Als rederijkerskamer Heidebloem hebben we er ontzettend veel zin in. We zullen weer een vermakelijk k(luchtig) blijspel voor u opvoeren. Het stuk heeft als titel  “Bonje na het bal” en is vanuit de oorspronkelijke titel (gevaarlijk snoepgoed) herschreven door Mimi en Peter van Waterschoot van der Gracht.

Het stuk speelt zich af in het huis van de familie van Zuilen, waar na het jaarlijkse bal masqué iedereen weer huiswaarts keert. Pa van Zuilen keert terug met zijn echtgenote, maar is dat wel zo? Dochterlief heeft opeens verkering met Sinterklaas en opa sleept (als swingende paashaas) een indiaanse squaw mee naar binnen. Dit zorgt al voor extreem dwaze toestanden in huize van Zuilen. Dat wordt alleen maar erger wanneer ook nog andere feestgangers komen opdagen en zich overal mee bemoeien. Het gevolg is een aaneenschakeling van absurde, hachelijke en humoristische situaties met een verrassend slot. Niets is meer wat het lijkt!

Nieuwsgierig?

Kom kijken in MFC de Molenstreek te Zevenhuizen. De uitvoeringsdata zijn vrijdag 3 februari, zaterdag 4 februari, voor vrijdag 10 februari 2023 zijn de kaarten uitverkocht. Aanvang 20:00 uur.

Als extra zullen we dit jaar voor het eerst een matineevoorstelling geven  op zaterdag 4 februari om 15.30 uur.

Kaarten kunt u reserveren op telefoonnummer 0594-631421 of via e-mail heidebloem7huizen@gmail.com

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken