donderdag, april 18, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Joy House of Brands wint Ondernemersprijs 2023 van gemeente Noordenveld

Deel op Facebook

Burgemeester Klaas Smid reikte tijdens de ondernemersbijeenkomst op maandag 25 maart in een volle zaal in Norgerhout de Ondernemersprijs 2023 uit aan Joy House of Brands uit Roden.

Voor de jury was het dit jaar een fotofinish. Alle drie de genomineerde bedrijven blonken namelijk uit in de vooraf gestelde criteria: duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en innovatie. De twee andere genomineerde bedrijven waren Barels Bij de Bloemenschuur uit Steenbergen en The Concrete Factory uit Lieveren.

Joy is een familiebedrijf met ruim veertig jaar ervaring. Momenteel heeft Joy zeven vestigingen in Noord-Nederland. Alles begon in 1979 in Bucky, van Jannes en Jansje Bezu. Een kleine winkel van 38 vierkante meter. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een groot, betrouwbaar modebedrijf en staat de tweede generatie, Jeroen en Pascal, aan het roer. Zij lieten tijdens de ondernemersavond weten hun filiaal in Roden uit te breiden met vijfhonderd vierkante meter naar in totaal drieduizend vierkante meter.

Tijdens de avond was ook Giny Boer, CEO van C&A, aanwezig. Zij werd geïnterviewd en deelde al haar ervaringen met de zaal vol ondernemers. TikTok Tammo zorgde daarna voor een wervelende show, voordat overgegaan werd tot de uitreiking van de Ondernemersprijs 2023.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken