Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

KV Noordenveld neemt geen punten mee uit Hoogeveen.

Deel op Facebook

De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdag 18 februari de terugwedstrijd tegen Thrianta in Hoogeveen. Na een ruststand van 11-7 in het voordeel van de thuisploeg, moesten de Roners uiteindelijk, zij het met minimaal verschil, hun meerdere erkennen in Thrianta. Eindstand 21-20.

Trainer/coach Jesper van Haastrecht : “ Complimenten voor de vechtlust en energie. We zaten er dichtbij. Maar het was net niet genoeg. Eigenlijk speelden we de gehele wedstrijd beter dan Thrianta, alleen schoten zij een hoger percentage dan wij. De achterstand waar we in de rust tegenaan keken was dan ook zeker overbrugbaar. En dat bleek, net als in de thuiswedstrijd wisten we de (ruime) achterstand stap voor stap weg te werken. Vanaf 15-15 kon de wedstrijd alle kanten op. Helaas viel het voor Noordenveld de verkeerde kant op. Zeven goals in één helft is te weinig, dat weten we allemaal. Het is frusterend, zeker als je weet dat het scorend vermogen wel in de ploeg zit. Dat bewijzen ze iedere training én ook met vlagen in sommige wedstrijden. Het is wachten op het moment dat alles er eens uit komt “.

De volgende wedstrijd van de 1e Mastselectie wordt gespeeld op zaterdagavond 11 maart om 20.30 uur tegen kv Udiros 1 uit Nieuwehorne. Hieraan voorafgaand die avond in Sportcentrum De Hullen speelt de 2e Mastselectie vanaf 19 uur tegen Dio/Donkerbroek/ODIS/Vzk 2 uit Oosterwolde. Onze oranje tijgers kunnen de support van de supporters goed gebruiken !

Scores kv Noordenveld : Sven Stobbe 7, Nienke Bolt 7, Lianne Bangma 3, Jasper Lütter 1, Romee de Rink 1 en Evelien Tepper 1.