zondag, mei 26, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Velodroom wint de Ondernemersprijs van gemeente Noordenveld

Deel op Facebook

Tijdens de ondernemersbijeenkomst op maandag 13 maart reikte burgemeester Klaas Smid rond 20.00 uur in de Koepelkerk (Veenhuizen) de Ondernemersprijs 2022 uit aan Velodroom, het ‘fietswalhalla’ van het Noorden. Klaas Smid prees het innovatieve Velodroom: “Er werd afgelopen jaar al een zeer prestigieuze en eervolle titel in de wacht gesleept (Tweewielerwinkel van het jaar). We voegen daar vanavond weer eentje aan toe!“

Door slim hergebruik blaast Velodroom oude onderdelen nieuw leven in. Ook hebben ze een eigen fietshub ontwikkeld, werken ze samen met lokale partners en zijn ze bijzonder creatief. Zo maken ze bijvoorbeeld fietsbrillen op sterkte. Velodroom heeft zich dan ook ontwikkeld tot een van de marktleiders en krijgt ook internationaal aandacht.

Voor de jury was het dit jaar erg spannend. Alle drie de genomineerde bedrijven blonken namelijk uit in de criteria die voor de wedstrijd waren vastgesteld: duurzaamheid, innovatie, maatschappelijke betrokkenheid en economische waarde. De twee andere genomineerde bedrijven waren hotel/eetcafé Onder de Linden en Melkveehouderij Peter Oosterhof. 

Prijs
De prijs is een uniek kunstwerk van kunstschilder Fokko Rijkens uit Roderwolde, speciaal afgestemd op de winnaar.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken