zondag, mei 26, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

WETHOUDER JOS DARWINKEL FELICITEERT GENOMINEERDEN ONDERNEMERSPRIJS 2022

Deel op Facebook

Op maandag 9 januari 2023 feliciteert wethouder Jos Darwinkel tussen 15.00 en 17.00 uur drie genomineerden met hun nominatie voor de Ondernemersprijs 2022.

Het college van burgemeester en wethouders heeft 3 bijzondere bedrijven uit de gemeente Noordenveld genomineerd vanwege de innovatieve, creatieve, duurzame en maatschappelijk betrokken wijze van ondernemen. De genomineerden zijn: Biologische Melkveehouderij Peter Oosterhof, Velodroom en Onder de Linden.  

Biologische Melkveehouderij Peter Oosterhof
Het dak van deze melkveehouderij liggen zonnecollectoren waardoor het bedrijf zelfvoorzienend is in de energiebehoefte. Naast duurzaamheid besteden zij ook aandacht aan het organiseren van open dagen en bieden van stageplekken voor studenten. Verder heeft deze melkveehouderij veel eigen ontwikkelde machines en schrijft meneer Oosterhof columns en artikelen voor vakbladen.

Velodroom
Velodroom biedt niet alleen fietsen, maar ook verwante diensten en producten (bijvoorbeeld fietsbrillen op sterkte). Daarnaast kun je er fysiotherapie volgen. Verder werkt Velodroom samen met veel lokale partners en krijgen oude onderdelen er een nieuw leven.

Onder de Linden

Onder de Linden heeft haar hotelkamers gerenoveerd en verduurzaamd. Door hun innovatie en creativiteit creeëren zij veel kansen. Verspilling wordt bij Onder de Linden tegengegaan door op maat te koken en te serveren. Medewerkers krijgen veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om mee te denken in het bedrijfsproces.

Op 13 maart zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken