Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Winst kv Noordenveld tegen kv Hoogkerk

Deel op Facebook

Afgelopen zaterdag 10 februari stond de thuiswedstrijd van de eerste Mastselectie tegen buurtvereniging Hoogkerk op het programma. De oranje tijgers van trainer/coach Jesper van Haastrecht, die ook volgend seizoen aan de korfbaltrots uit Roden verbonden blijft als hoofdtrainer, beslisten de wedstrijd al in de eerste helft.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wiering stond er en 23-18 eindstand op het scorebord.

Jesper van Haastrecht : “Noordenveld begon aanvallend heel scherp met twee goals in drie minuten. Verdedigend was het echter ‘gatenkaas’ wat resulteerde in 2 strafworpen (tegengoals) in diezelfde 3 minuten.
Daarna stond Noordenveld verdedigend weer zoals vertrouwd, en maakte Hoogkerk in de laatste 22 minuten van de 1e helft net zoveel goals als de eerste 3 minuten.
Aanvallend wisten we goed om te gaan met het achterverdedigen van Hoogkerk, waardoor we de controle bleven houden en met een ruime voorsprong (12-4) de kleedkamers in konden gaan.
Wij hadden de wedstrijd in de eerste helft al gewonnen, hoewel Hoogkerk nog terugkwam (we weten dat Hoogkerk nooit opgeeft) is de overwinning nooit meer in gevaar gekomen”. Eindstand 23-18. De volgende wedstrijd laat nog even op zich wachten, en staat gepland op zaterdag 2 maart a.s. tegen Invicta in de Van der Bijhal in Kollum. Aanvang : 20.10 uur.

Scores kv Noordenveld : Romee de Rink 7, Sven Stobbe 5, Anna de Boer 3, Jasper Lütter 3, Evelien Tepper 2, Nienke Bolt 2 en Jaap de Boer 1.