zaterdag, juli 20, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

VVD-voorman Jeroen Betten te gast bij ‘Politiek op zaterdag’

Deel op Facebook

VVD Westerkwartier-voorman Jeroen Betten uit Zevenhuizen is zaterdag te gast in het wekelijks programma ‘Politiek op zaterdag’. We nemen met hem de actualiteiten door die spelen in de gemeente Westerkwartier.

Zo geeft hij zijn visie op alle ontwikkelingen rond de centrale huisvesting van ambtenaren. Ook het financieel reilen en zeilen van de gemeente komt aan de orde. Westerkwartier komt de komende jaren miljoenen euro’s tekort. De VVD vindt dat de gemeente tijdig de tering naar de nering moet zetten. Daarvoor kiezen B en W vooralsnog niet. Dat komt het college op stevige kritiek van de liberalen te staan. Vorig jaar stemde VVD Westerkwartier zelfs tegen de begroting. Gaat dat dit jaar opnieuw gebeuren? 

Huisvesting scholen

Betten maakt zich ook zorgen om de huisvesting van scholen in het Westerkwartier. Om aan de klimaatdoelen te voldoen zijn forse investeringen nodig in de veelal verouderde schoolgebouwen in de dorpen. Het ontbreekt de gemeente aan de financiële middelen op dit gebied. Hoe moet Westerkwartier dit probleem oplossen?

De live-uitzending is van 11 tot 12 uur met Bert Flonk (tevens regie en techniek) en Koos Bijlsma als presentatoren. Terugluisteren kan via de link ‘Uitzending gemist’ op deze website.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken