donderdag, mei 23, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Wat zijn de kansen van ‘Links’? Epema en Schollema te gast in Politiek op Zaterdag

Deel op Facebook

PvdA en GroenLinks komen bij de landelijke verkiezingen op 22 november uit met één kieslijst. Wat zijn de kansen van Verenigd Links? Schopt lijsttrekker Frans Timmermans het na de verkiezingen tot premier? En met wie stappen PvdA en GroenLinks straks in één coalitie? Is de nieuwe partij Nieuw Sociaal Contract (NSC) van Pieter Omtzigt een optie? 

Daarover praten we in het programma ‘Politiek op zaterdag’ op 4 november live met twee gasten in de studio. Dat zijn Bertus Jan Epema en Bé Schollema. 

Combi-fractie en combi-wethouder

Epema is als GroenLinks-man van oorsprong de aanvoerder van de fractie van PvdA-GroenLinks in de gemeenteraad van Noordenveld. En PvdA’er Schollema kan bogen op ervaring als wethouder namens beide linkse partijen in de gemeente Westerkwartier.  Eerder was Schollema ook al werkzaam als combi-wethouder in de voormalige gemeente Loppersum.

In de live uitzending komen uiteraard ook de actualiteiten voorbij die op ’t ogenblik spelen in beide gemeenten. De uitzending is van 11 tot 12 uur en kan later worden terug beluisterd via de link ‘Uitzending gemist’ op deze website. De presentatie is in handen van Bert Flonk (tevens regie en techniek) en Koos Bijlsma.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken