zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Wethouder Robert Meijer (VVD Noordenveld) te gast in ‘Politiek op zaterdag’

Deel op Facebook

De Noordenveldse wethouder Robert Meijer (VVD) is zaterdag te gast in het programma ‘Politiek op zaterdag’ van RTV Zulthe. Een jaar geleden trad hij als wethouder aan. Hoe verloopt de samenwerking met zijn collega’s van Gemeentebelangen en PvdA/GroenLinks in de gemeenteraad? En hoe groot was voor hem de overgang van een rol in de raadsoppositie ten opzichte van de bestuursverantwoordelijkheid die hij tegenwoordig draagt? 

Bouwen in Roden Noord?

Ook een aantal actuele onderwerpen komen in het radiogesprek met Meijer ter sprake. Een heet hangijzer in Noordenveld is momenteel de woningbouw. Waar moeten de nieuwe huizen verrijzen? In Roden Noord bijvoorbeeld in het gebied Zulthe? Omwonenden zijn hierop furieus tegen. Toen Meijer nog raadslid was, liet hij zich nog ontvallen dat hij de natuurfunctie in dit gebied graag inlevert voor woningbouw.  

Recreatiewoningen Oosterduinen?

We snijden ook de plannen van Noordenveld aan om de recreatiewoningen in het bosgebied Oosterduinen in Norg om te zetten een permanente bestemming. De eigenaren en huurders van de woningen zijn tot tot op het bot verdeeld over deze plannen. Hoe gaat Robert Meijer als verantwoordelijk bestuurder van de gemeente dit varkentje wassen?

De live uitzending is van 11 tot 12 uur met Bert Flonk (tevens regie en techniek) als presentatoren. Terug luisteren kan later via de link ‘Uitzending gemist’ op deze website. Volgende week zaterdag is de Marumer oud-burgemeester Henk Kosmeijer in ons politieke uur de hoofdgast. 

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken