donderdag, mei 30, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Bert Schutte clubkampioen OldStars tafeltennis

Deel op Facebook

OldStars tafeltennis bij Talero in Leek bestaat 2 jaar. Met bijna 40 OldStars leden is de OldStars afdeling van Talero inmiddels één van de grootsten van het Noorden. Deze week werden met groot enthousiasme in de Rodenburghal de clubkampioenschappen gespeeld.  Na een spannend en vooral gezellig toernooi was Bert Schutte uiteindelijk de verdiende nieuwe OldStars clubkampioen van Talero! Marcel Rikhof ging met het zilver en Dirk Toes met het brons naar huis. Kampioen van de troostfinale werd Annet Hermans.

OldStars tafeltennis is voor 55 plussers en staat onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er en/of trainer. De training bestaat uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is uiteraard een heel groot onderdeel van de training. Zo werk je via tafeltennis aan een betere balans en conditie en tefeltennis is bovendien heel erg goed voor je hersenen! Het spel tafeltennis zelf behoeft weinig aanpassing: het is een gezonde en laagdrempelige sport, die zonder aanpassing tot op latere leeftijd kan worden beoefend.

Naast bewegen staat bij OldStars tafeltennis ook het ontmoeten en het sociaal contact centraal. De OldStars training begint elke woensdagmorgen in de Rodenburghal om 10.00 uur en eindigt om 11.30 uur met een kopje koffie of thee.

Wil je ook meedoen met OldStars tafeltennis? Kom dan een keer langs op een woensdagmorgen of neem contact op met onze secretaris Jan Dijkstra: secretaris@talero.nl 

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken