donderdag, mei 30, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Eerste selectie KV Noordenveld speelt weer gelijk.

Deel op Facebook

Ook in de thuisderby tegen KVW’22 uit Leek wist het vlaggenschip van kv Noordenveld , net als vorige week uit tegen kv De Wâlden, een spannende wedstrijd niet om te zetten naar een winstpartij.

Trainer/coach Jesper van Haastrecht : “Vanaf minuut 1 was het duidelijk dat er veel op het spel stond (de koppositie in de poule) deze wedstrijd. Veel strijd en kabaal zorgde ervoor dat het spel er niet mooier op werd én de scheidsrechter zijn handen vol had aan het fysieke korfbal van beide ploegen.
Ook was het vanaf minuut 1 duidelijk dat het een spannende wedstrijd zou worden. Naast dat het verschil nooit groter was dan 2 doelpunten, stond er maar liefst 9x(!) een gelijke stand op het scorebord. 2-2, 4-4, 7-7, 8-8, 9-9, 10-10, 11-11, 12-12 en uiteindelijk 14-14”.
Door deze uitslag blijft de competitie spannend tot aan de laatste competitieronde. Zowel de ploeg uit Leek als de eerste Mastformatie maken nog kans op promotie naar de Overgangsklasse.

Na het 1e selectieteam was het de beurt aan Noordenveld 2. Na de verloren wedstrijd van vorige week was de ploeg gebrand om wat zaken recht te zetten. In een spannende pot werd er uiteindelijk met 20-17 gewonnen van de Groninger Studentenvereniging De Parabool. Hierdoor staat het 2e selectieteam van kv Noordenveld, evenals het 1e, bovenaan na 4 gespeelde wedstrijden in deze najaarscompetitie van 2023.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken