Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Janneke Sportmassages nu ook in Leek

Deel op Facebook

Vanaf 1 september start Janneke Cazemier een sportmassagepraktijk in Leek. Janneke (60) doet al haar hele leven aan sport. Toen ze nog in Tolbert woonde deed ze aan korfbal bij KC Rodenburg. Ook was ze veel op de racefiets te vinden. Na haar verhuizing naar Warffum is hardlopen haar grootste passie geworden. Zo liep ze in 2018 haar 100e (!) marathon tijdens de Westerkwartier Marathon. Inmiddels staat de teller boven de 125..

Na 40 jaar bedrijfsleven is ze onlangs, na het afronden van de opleiding sportverzorgende/sportmasseur, gestart met haar eigen praktijk en per 1 september start ze een 2e vestiging bij Fitclub Rodenburg in de Rodenburghal te Leek.

Sportmassage is belangrijk voor veel actieve mensen van alle leeftijden, het helpt bij ontspanning, herstel maar ook bij de voorbereiding op een sportactiviteit of -wedstrijd. Ook voor medical taping kun je bij haar terecht.

In Leek zal Janneke o.a. op maandagavond, donderdagmiddag en -avond te vinden zijn. Haar website, www.jannekecazemier.nl wordt binnenkort gelanceerd. Hier kan men online een afspraak maken. Tot die tijd kun je haar bellen/appen op 06 – 36 49 71 10, of een mailsturen naar sportmassagejanneke@gmail.com.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in