zaterdag, juli 27, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

KVW’22 verliest thuis van KIOS

Deel op Facebook

Op 22 april moest KVW’22 weer het veld op. KIOS was de tegenstander. In de zaal werd de laatste wedstrijd tegen de Ruinerwolders verloren, dus de ploeg uit Leek had iets goed te maken.


KVW begon goed aan de wedstrijd. Met verzorgd spel kwam de ploeg op 2-0. Echter zette KIOS dit snel recht. Tot 6-6 was het stuivertje wisselen. Daarna hielp de scherp schietende Jeroen van Wijk de ploeg aan weer een gat van 2 doelpunten: 10-8. Vlak voor rust verkleinde KIOS het gat weer tot 1 verschil.


In de rust werd benoemd dat KVW door moest drukken. KIOS staat bekend als een ploeg die fysiek en hard blijft spelen tot het laatste fluitsignaal. Joost Mellema en de ingebrachte Arjan Kiewiet brachten het verschil op 3. Echter brak hierna een fase waar de ploeg uit Leek de wedstrijd compleet uit handen gaf. Na een stand van 13-10 wist KVW eenmaal te scoren en KIOS trof 8 keer de korf. In de slotfase richtte KVW zich nog enigzins op, maar het kon niet meer in de buurt komen van KIOS. Einduitslag: 19-22. Een enorm teleurstellend resultaat voor KVW’22. 

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken