zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Mijlpaal voor tafeltennisvereniging Talero!

Deel op Facebook

Het succes van tafeltennisvereniging Talero duurt voort! Deze week was er een nieuwe mijlpaal: het  zeventigste lid werd ingeschreven! De vereniging heeft nu 13 jeugdleden, 20 seniorleden, 28 OldStars leden en 9 Combinatieleden. Laatstgenoemden zijn leden die zowel meedoen met de OldStars op de woensdagmorgen alsmede meedoen op de reguliere dinsdag- of de donderdagavond.

Elke woensdagmorgen wordt van 10.00 tot 11.30 uur door de OldStars gezellig een balletje geslagen in de Rodenburghal. Het gaat hierbij om gezond en verantwoord bewegen en natuurlijk lekker tafeltennissen voor 55 plussers! Na afloop wordt er gezellig afgesloten in de kantine onder het genot van een kopje koffie of thee. De jeugd krijgt training op de dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 uur. De senioren spelen vervolgens op de dinsdagavond van 20.15 tot 22.00 uur en op de donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

Talero wil verder groeien en gaan behoren bij de vijf grootste tafeltennisverenigingen van het Noorden. ‘Wij zijn de tafeltennisvereniging voor de gemeente Noordenveld en Westerkwartier. De bedoeling is dat we in 2024 voor 84 mensen tafeltennis kunnen aanbieden’ aldus secretaris Jan Dijkstra. ‘de senioren kunnen nog groeien en vooral bij de jeugd is er ruimte voor nieuwe leden. We doen momenteel mee met de jeugdsponsoractie van Poiesz supermarkten in Tolbert. Dus gooi je munten in de koker van Talero, daarmee help je ons om een nieuwe tafel aan te kunnen schaffen, die we nodig hebben om onze groei te realiseren’.

Casper in actie

Tafeltennis is een sport voor alle leeftijden! Ons jongste lid is 8 jaar en ons oudste lid 91 jaar! Het is een ontzettend gezellige en gezonde sport, heel goed voor je lichaam maar ook voor je hersenen en je coördinatie! Wil je ook tafeltennissen en deel uitmaken van onze gezellige club? Stuur een mail naar secretaris Jan Dijkstra: secretaris@talero.nl of kom langs op een woensdagmorgen, dinsdagavond of donderdagavond in de Rodenburghal! Voor meer info kijk op www.talero.nl

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken