© 2024 RTV Zulthe

Sparta komt niet in de problemen bij DWA/Argo

Deel op Facebook

Afgelopen zaterdag speelde de Zoutman-formatie een uitwedstrijd in het Groningse Winsum. De thuiswedstrijd werd verloren, dus de Zevenhuisters hadden iets goed te maken.

Sparta opende sterk, maar was het DWA/Argo dat tot 3-4 kon aanhaken. Daarna sloeg Sparta wederom een gaatje van twee en liet de thuisploeg daarna ook niet meer dichterbij komen. Bij een magere 4-7 werden de kleedkamers opgezocht.

Coach Van der Lei loofde zijn ploeg voor het harde werken en de juiste spelers werden daardoor uitgeschakeld. Volhouden de tweede helft en de juiste kansen nemen.

Na rust kwam Sparta ook niet meer in de problemen, maar vergat Sparta zichzelf te belonen. Met een vrije bal vlak voor tijd bepaalde de Zevenhuisters de eindstand op 10-16.

Volgende week speelt Sparta weer een thuiswedstrijd en komt It Fean/Boelenslaan op bezoek. Deze wedstrijd start om 17:15 uur.