zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Sparta snijdt zichzelf in de vingers

Deel op Facebook

Zaterdag jongstleden stond er een belangrijke wedstrijd te wachten. De Zoutman-formatie moest spelen tegen WWC de koploper. WWC kwam naar Zevenhuizen. Helaas is Sparta de afgelopen weken niet in goeie doen. Ze moesten winnen om het promoveren in eigen hand te houden. Het weer en de supporters was goed en aanwezig dus.. alles voor een perfecte korfbalmiddag.

Sparta begon goed, maar het was WWC dat steeds weer langs zij kwam. Beide teams kwamen niet in hun eigen spel, gelukkig hadden ze het verdedigend wel goed voor elkaar. Dat kon je ook zien aan de 6-6 stand bij rust. De coach van Sparta was in de kleedkamer ook duidelijk en wees nog even op de punten die moesten worden verbeterd.

Na rust was het Sparta wat als eerste scoorde, maar daarna raakten de Zevenhuisters de kluts kwijt en was het WWC dat via drie goals op rij op een 7-9 voorsprong kwam. Sparta deed er alles aan, maar kon nimmer meer gelijkkomen. Via wissels trachtte de coach nog om het tij te keren, maar bij 12-13 floot scheidsrechter Bekkema af.

Weer was het niet gelukt om te winnen, dit keer een verliespartij waarbij KV Sparta zichzelf in de vingers heeft gesneden. Aanstaande donderdag moet er worden gespeeld tegen DTG. Niet alleen moet deze worden gewonnen, maar zijn ze ook afhankelijk van andere teams op zaterdag.

Heb je zin om de Zoutman-formatie aan te moedigen dan ben je wlekom in Wijckel op donderdag aanstaande om 20.45 uur!

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken