donderdag, mei 30, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Uitbreiding eGym krachttoestellen bij Fitclub Rodenburg

Deel op Facebook

Wie dacht dat ze na de ingebruikname van de nieuwe fitness stil zouden gaan zitten bij Fitclub Rodenburg heeft het mis, amper 3 maanden na de opening zijn er weer 4 extra eGym krachttoestellen gearriveerd. Daarmee beschikt Fitclub Rodenburg nu over 2 volledige eGym krachtcirkels van elk 8 verschillende krachtapparaten.

Met eGym fitness word je elke training opnieuw uitgedaagd. Na het eenmalig instellen van de 8 toestellen in een cirkel door 1 van de instructeurs ontvangt de sporter een speciaal polsbandje waarop alle gegevens worden opgeslagen zoals lengte, gewicht, zitpositie, trainingsgewicht etc. Bij elk volgend bezoek aan de Fitclub lezen de toestellen automatisch in enkele seconden al deze gegevens en stellen zichzelf volledig automatisch in waardoor er altijd effectief en veilig wordt getraind. De sporters volgen de eenvoudige instructies op de schermen van de toestellen.

Inmiddels beschikt de Fitclub dus over 2 volledige eGym cirkels van elk 8 toestellen waardoor wachtrijen tot het verleden behoren. Geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een gratis proeftraining. Aanmelden vooraf is gewenst zodat een instructeur alle tijd heeft om je kennis te laten maken met sporten bij Fitclub Rodenburg. Dit kan per email op info@fitclubrodenburg.nl of via Whatsapp op 0594740842.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken