zaterdag, juni 22, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Verdienstelijk debuut Talero jeugd op het N.K. tafeltennis in Zwolle!

Deel op Facebook

Tafeltennisvereniging Talero was dit weekend met 2 spelers vertegenwoordigd op de  Nederlandse Kampioenschappen Tafeltennis. In Topsporthal Landstede in Zwolle maakten Erkan Bali en Ruben Talen namens de tafeltennisvereniging uit Leek hun debuut op het N.K!

En dat deden ze, op dit uiteraard sterk bezette toernooi, zeer verdienstelijk! Erkan speelde in een sterke poule van zes. Hij verloor zijn eerste twee partijen maar herstelde zich vervolgens heel goed door twee partijen grandioos met 3-0 te winnen met vast en degelijk aanvalsspel. Zijn laatste tegenstander bleek in vier games te sterk voor hem. Erkan eindigde hiermee zeer verdienstelijk als vierde in zijn poule. Ruben moest aantreden in een poule van zeven en wist zeer knap drie partijen te winnen. Zijn laatste partij was prachtig om te zien. Door fraaie topspinballen te combineren met geplaatste backhand blocks maakte Ruben het zijn sterke tegenstander uit Hilversum (de grootste club van Nederland) heel lastig. De vijfde en beslissende game ging helaas nipt verloren, zodat Ruben op een gedeelde derde plaats eindigde in zijn poule en net niet een ronde verder ging. ‘Beide mannen zijn ontzettend vooruit gegaan en door hun resultaten in de competitie zijn ze geplaatst voor dit N.K. Ontzettend leuk om te zien dat zij zich zo hebben ontwikkeld en op hun N.K.-debuut zo goed partij hebben kunnen geven’ aldus een trotse trainer Frank Stolp.

Wil je ook goed leren tafeltennissen? Kinderen kunnen bij Talero drie keer gratis meetrainen op dinsdag van 19.00 tot 20.15 uur in de Rodenburghal in Leek. Daarna kunnen senioren kennismaken met onze sport! Batjes zijn aanwezig! Welkom! Meer info over de club staat op www.talero.nl.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken