donderdag, mei 30, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Vijf nieuwe spelers voor vv Roden

Deel op Facebook

VV Roden verwelkomt vijf nieuwe spelers voor het komende seizoen.

Nieuwe gezichten zijn de gebroeders Erolind en Getuar Derguti. Erolind komt over van VV Groningen. De 28 jarige Groninger heeft al bij tal van clubs in de top van het amateurvoetbal gespeeld. Zijn carrière leidde hem vervolgens via PKC ’83 en Harkemase Boys naar Sneek Wit Zwart. Bij de Sneekers was hij vier seizoenen actief in de topklasse en speelde hij zich in de kijker van Tweede divisionist Koninklijke HFC  in Haarlem. Na een mooi avontuur in de tweede divisie besloot hij te gaan samenspelen met zijn broer Getuar bij Oranje Nassau, dat toen nog in de hoofdklasse speelde. Getuar heeft bij zijn vorige clubs, ON Groningen, Sneek Wit Zwart en het Duitse Emstdetten05 laten zien dat hij naast doelpunten maken ook assists kan geven.

Naast deze ervaring komt Nathan de Graaf  terug naar Roden, Nathan is zijn opleiding begonnen bij VV Roden, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar Be Quick. Hij heeft indruk gemaakt in de jeugdcompetities en staat te popelen om zichzelf te bewijzen. Ook verdediger Martijn Goedemond komt over van Be Quick (O21) en heeft de complete opleiding bij Be Quick doorlopen. Vanuit TLC komt Steinmar Miedema. De aanvoerder van TLC wil zich door ontwikkelen en de volgende stap gaan maken.

Ook mag Roden doelman Kevin Walters verwelkomen, Kevin is met zijn vriendin en dochter in Roden komen wonen. Kevin komt over van PJC uit Nieuwe Pekela.

Vanuit de eigen gelederen maken Jason Woldhoorn, Stijn Koops (beide JO19), Patrick Kemkers, Damian Gritter en Dobbe Oosterman (allen VV Roden zaterdag) de overstap naar de eerste selectie. Met Roner Tarik Kalfsbeek (Leekster Eagles) hebben we nog een betrouwbare doelman die aansluit. Tarick toonde jarenlang zijn kwaliteiten op het hoogste niveau bij Leekster Eagles en heeft in de nacompetitie laten zien dat hij met zijn reflexen en leiderschap van onschatbare waarde kan zijn voor de verdediging.

Met deze nieuwe spelers, samen met onze bestaande talenten, heeft Roden een sterke selectie samengesteld. Hiermee hoopt Roden in de top van de tweede klasse mee te kunnen doen.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken