Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Zunobri heeft niet genoeg aan sterke comeback

Deel op Facebook

Ronde 3 op het programma. WIK ’34 1 is de tegenstander, een bekende tegenstander voor Zunobri 1. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was 10 juni 2023. Zunobri wist WIK van de mat te vegen met een 26 – 8 score, maar zo makkelijk zou het deze keer niet gaan.

Het eerste doelpunt komt van Simone Veenstra en dan moet het publiek lange tijd wachten tot het volgende doelpunt. Verdedigend staat het als een fort, aan beide kanten. Daarmee lijkt het uit te draaien op een saaie wedstrijd met veel gemiste kansen. Dan weet WIK de 1-1 te maken en de 1-2, de 1-3, 1-4 en Zunobri blijft achter.

Simone scoort opnieuw voor de 2-4 en na de vakwissel weet Fred Pera de achterstand verder te verkleinen tot 3-4 om Zunobri in de wedstrijd te houden. WIK de 3-5 en het is Manon Brander met de 4-5. De spelers van Zunobri blijven maar achter de feiten aan lopen, ook al zijn beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar. Zoals altijd weet WIK knap van de zijlijn te scoren onder druk en breiden de score uit tot 4-9.

Yoram Birza geeft altijd de volle 100% en staat vandaag ook weer sterk te spelen. Hij schrijft de 5-9 op zijn naam, 5-10 WIK, Sharon van der Leest schiet van dichtbij de 6-10 binnen en dan is het opnieuw Yoram voor de 7-10. Zelfs een kleine duw van de tegenstander weerhoudt hem er niet van om te scoren. De moraal bij Zunobri schiet omhoog, het verschil is slechts drie doelpunten.

Vier na een doelpunt van WIK. Terug naar drie na een slim uitgespeelde aanval. Janneke van Hielkema zet de 8-11 op het scorebord. WIK opnieuw voor de 8-12, en nog één, en nog één. 8-14. Daarmee lijkt de wedstrijd gespeeld te zijn, maar Fred tovert nog even twee doelpunten uit de hoge hoed en binnen enkele minuten staat het 10-14.

WIK de 10-15, Manon de 11-15 en de tijd tikt door. 11-16. Stefan Steenbergen loopt langs zijn tegenstander en maakt de 12-16, Simone maakt haar derde, WIK de 13-17 en dan is de tijd om. De 60 minuten zijn gespeeld en de eerste punten van het seizoen blijven uit. Zaterdag, 28 september, staat de tweede kans op de planning tegen Club Brothers 1.  

Door: Stefan Steenbergen

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in