zondag, december 3, 2023
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2023 RTV Zulthe

Stichting Volksvermaken Tolbert organiseert diverse activiteiten voor jong en oud

Deel op Facebook

Tijdens de laatste maanden van 2023 organiseert Stichting Volksvermaken Tolbert diverse leuke, gezellige activiteiten voor jong en oud.

Ook Sinterklaas is Tolbert dit jaar niet vergeten. De Sint heeft ons laten weten dat hij en de pieten dit jaar op zaterdagmiddag 25 november in Tolbert langskomen. Vanaf 13.30 uur zijn de muziekpieten aanwezig bij de Tolbertervaart bij de Holm en om ca. 14.00 uur arriveren de Sint en de pieten weer in de haven van Tolbert. Vervolgens start de rondgang door Tolbert waarna er om ca. 15.00 uur een gezellig feest is in De Postwagen. Dus kom allemaal in je mooiste sint of piet kleding en we maken er met elkaar weer een leuk feest van.

En als de Sint weer vertrokken is, komt de kerstman alweer. Ook dit jaar is er een kerstmarkt in Tolbert. Op zaterdag 9 december van 12.00-21.00 uur en zondag 10 december van 11.00-17.00 uur  is de HJC manege aangekleed als een groot overdekt kerstdorp met de gebruikelijke leuke sfeer en gezelligheid. Heeft u ook leuke kerst accessoires en u wilt een kraam op de kerstmarkt dan is dat nog mogelijk. Mail uw gegevens naar info@volksvermakentolbert.nl en er wordt contact met u opgenomen. Doordat alles overdekt is en de gezellige aankleding en sfeer wordt deze kerstmarkt beide dagen altijd erg goed bezocht. Dus reserveer een kraam of kom als bezoekers de kerstsfeer proeven.

Kortom tot ziens in Tolbert, we zien u graag komen.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken