woensdag, juni 19, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

VV Opende organiseert 10’de Jan Swieringa toernooi

Deel op Facebook

VV Opende maakt zich op voor de jubileumeditie van het Jan Swieringa toernooi. In de week van 8 t/m 13 mei zal voor de 10de maal het toernooi worden georganiseerd op de velden van De Olde Wierden.

Nadat verleden jaar het toernooi een doorstart heeft gekend is dit jaar de commissie versterkt. Daarbij is het mooi om te zien dat een drietal stagiaires, welke binnen de vereniging actief zijn, hierbij het kader/draaiboek invullen. Een mooie opdracht welke past binnen hun opleiding, waarbij zij ondersteund worden door de toernooicommissie.

Op vier avonden zal er voor alle jeugdteams die Opende in de jeugd heeft rondlopen gespeeld worden (zie ook het affiche), waarbij het toernooi groots wordt afgesloten met het kaboutertoernooi op 13 mei. Op 13 mei komen er maar liefst 24 kabouterteams naar Grinslân. Een hondertal nieuwe en jonge talenten zal daarbij kennismaken met de Peender Arena, een succes en waar begrip wat al jarenlang in de regio als zodanig ervaren wordt.

Geïnteresseerde teams kunnen hun blijk van interesse voor het toernooi doorgeven via het mailadres toernooicommissievvo@gmail.com . De organisatie zal dan bekijken of deelname voor de betreffende teams mogelijk is.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken