zondag, mei 26, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Westerkwartier doet mee aan Landelijke Opschoon dag

Deel op Facebook

Op zaterdag 18 maart vindt de 21e Landelijke Opschoon dag plaats. In heel Nederland worden dan onder meer pleintjes, vijvers en perkjes opgeruimd. Gemeente Westerkwartier ondersteunt de actie met hulpmiddelen.

De actie in Westerkwartier begint vrijdag 17 maart al met een afvalrace op CBS Jan Kuipers in Grootegast.  Wethouder afval Bé Schollema doet dan ook mee.

Be Schollema

Oproep aan inwoners om te helpen

Schollema over de actie: “We nodigen onze inwoners van harte uit om te helpen zaterdag 18 maart. Wij ondersteunen het opruimen van zwerfafval met prikkers, zakken en hesjes. Meedoen kan met je buren, sportclub, kerk, familie of helemaal alleen. Alle handjes helpen bij het opschonen van je buurt”.

Tot 10 maart aanmelden

Inwoners die de handen uit de mouwen willen steken met de hulpmiddelen van de gemeente, kunnen zich tot 10 maart aanmelden via e-mailadres zwerfafval@westerkwartier.nl. Meer informatie over het aanmelden op www.westerkwartier.nl/lod.

Aftrap 17 maart door leerlingen en wethouder

Wethouder Bé Schollema geeft een dag eerder, op vrijdag 17 maart om 08.45 uur het startschot voor de actie bij CBS Jan Kuipers in Grootegast. Leerlingen van groep 7 en 8 houden hier dan een afvalrace.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken