Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Korfbalvereniging KVW’22 organiseert een schoolkorfbaltoernooi in Leek!

Deel op Facebook

Op donderdag 17 oktober rond 18.00 zal het startsein klinken van het eerste schoolkorfbaltoernooi Leek.

Alle leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen in Leek, Tolbert en Oostwold kunnen zich hiervoor opgeven. Alle scholen zijn inmiddels aangeschreven en hopelijk mogen we rekenen op deelname van heel veel teams. Ervaring is niet belangrijk, meedoen wel! En wat is er nu leuker om heerlijk in de buitenlucht met je vrienden en klasgenoten te komen sporten? We spelen deze avond in gemengde teams van 4 tegen 4. Je team bestaat dus uit 4 spelers en 1 of 2 wisselspelers. Omdat het een gemengde sport is, speel je bij voorkeur met 2 jongens en 2 meisjes in het veld, maar tenminste met 1 meisje in het veld. Op dit toernooi draait het om gezelligheid en sportiviteit, maar voor de winnaar per poule is er natuurlijk ook een mooie beker te winnen.

Tijdens het toernooi is er ook aan de broertjes en zusjes uit de groepen 1 t/m 4 gedacht, zij mogen om 18.30 uur meedoen met leuke (bal) spelletjes onder begeleiding van enthousiaste trainers.

In de week voor het toernooi worden er open trainingen georganiseerd om te oefenen voor het toernooi. Je bent van harte welkom op:

Dinsdag 8 oktober 17.30 – 18.30 groep 5/6 in Leek (Rodenburg 11)

Dinsdag 8 oktober 18.30-19.30 groep 7/8 in Leek (Rodenburg 11)

Donderdag 10 oktober 18.00 – 19.00 groep 5 t/m 8 in Oostwold (De Boomgaard 1)

Donderdag 10 oktober 18.00 – 19.00 groep 5 t/m 8 in Leek (Rodenburg 11)

Op de kunstgrasvelden zal het een sportieve strijd worden, waarbij we ook alle ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden uitnodigen om de kinderen te komen aanmoedigen.

Doet jouw school niet mee, maar zou jij wel graag mee willen doen? Maak dan een team met je klasgenoten en geef je uiterlijk 27 september op via het e-mailadres schoolkorfbaltoernooi@kvw22.nl.

Graag tot ziens op de korfbalvelden!

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in