zaterdag, juli 20, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

ONR en VV Nieuw-Roden mogelijk op één terrein

Deel op Facebook

Zitten ONR en vv Nieuw-roden straks op één sportpark? De gemeente Noordenveld gaat onderzoeken of dat in de toekomst een mogelijkheid is.

Een unanieme gemeenteraad van Noordenveld stemde vandaag voor een voorstel om een samenwerking te onderzoeken. De gemeente wil graag dat VV ONR verhuist, omdat zij de locatie ziet als een goede locatie voor woningbouw. Noordenveld liet al een onderzoek uitvoeren om te kijken of ONR bij buurman VV Roden op het sportpark kan. Dat kan, maar vinden beide verenigingen niet wenselijk.

Ondertussen zijn er wel ‘constructieve gesprekken’ tussen VV ONR en VV Nieuw-Roden. Beide clubs zijn toe aan een nieuwe accommodatie en bij VV Nieuw-Roden is mogelijk ruimte voor nog een club. Dat zou, denkt de Noordenveldse gemeenteraad, nog wel eens een betere optie kunnen zijn dan een verhuizing van ONR naar VV Roden.

Flinke kluif en ambities

De gemeente Noordenveld heeft aan het verplaatsen van sportclubs in Roden-Zuid een flinke kluif. Want ook Mixed Hockeyclub Roden en postduivenvereniging De Snelle Thuiskomst zijn toe aan een nieuw onderkomen. Voor manege De Hulhorst is al een nieuw plekje gevonden. 

Noordenveld heeft namelijk grote woningbouwplannen aan de zuidkant van Roden. Het plan is dat er honderden woningen in het gebied komen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken