zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Streekomroep RTV Zulthe komt met app

Deel op Facebook

RTV Zulthe; de streekomroep van de gemeenten Noordenveld en Westerkwartier, heeft door middel van professionalisering onder andere ingezet op nóg betere nieuwsgeving vanuit de regio.

Naast de bekende radio- en televisiekanalen, is het nieuws te vinden op de website www.rtvzulthe.nl. Vanaf heden is het óók mogelijk om in de app eenvoudig berichten te lezen of terug te zoeken in het archief, net als radio te luisteren of het televisiekanaal te bekijken.

Bestuurslid Bert Flonk is trots op de app, waaraan lang gebouwd is. Hiermee gaat een grote wens van de omroep in vervulling om het publiek beter te bereiken. Andersom is het eenvoudiger om evt. nieuwswaardige gebeurtenissen door te geven via de knop “Tip de redactie”. 

Flonk benadrukt dat de omroep bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten voor de nieuwsgeving, programma’s en muziek. Sommige medewerkers nemen bijvoorbeeld foto’s bij gebeurtenissen en weer anderen schrijven er een artikel over. Lijkt het jou ook leuk een rol te hebben bij de omroep, meldt je dan snel aan!

Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play Store met de naam RTV Zulthe.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken