maandag, mei 20, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Feestelijke activiteit op eerste dag expositie “Fiep op Wielen”

Deel op Facebook

Jip en Janneke, Pim en Pom, Pluk van de Petteflat: al Fiep Westendorp haar karaktertjes tref je de komende maanden tussen de koetsen, karren en sleden van Museum Nienoord! Haar kleurrijke illustraties komen namelijk naar Museum Nienoord.

De tentoonstelling ‘Fiep op wielen’ opent zaterdag 4 november met de eerste van een serie Kindermiddagen. Er vindt dan van 14.00 tot 16.30 uur een feestelijke activiteit plaats bij de expositie “Fiep op Wielen”. Je kunt speuren naar verhalen die verspreid door het museum worden voorgelezen, uit boeken die geïllustreerd werden door Fiep Westendorp. We verwachten ook een heel speciale gast! Die zorgt ervoor jullie er weer spik en span uit komen te zien… en het museum ook! Tijdens de activiteit biedt het museum de bezoekers een hapje en een drankje aan.

Entree:

Kinderen t/m 7 jaar: Gratis

Kinderen van 8 t/m 14 jaar: €3,50

Iedereen ouder dan 14 jaar: €7,50

Bezoeker met Museumkaart of Vriendenpas: Gratis

Onderschriften bij de afbeeldingen:

Fiep Westendorp: De koning die wou gaan schaatsen rijden, Illustratie bij een versje van Annie M.G. Schmidt, Margriet Winterboek, 1966. c/o Fiep Westendorp Foundation

Fiep Westendorp: Man met paard en een wagen vol met spullen, Illustratie uit circa 1965. c/o Fiep Westendorp Foundation.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken