dinsdag, juni 18, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Flinke Pink Festival Leek sluit af met “Tribute Live” op 2e Pinksterdag

Deel op Facebook

Het vierdaagse Flinke Pink Festival in Leek sluit dit jaar af met “Tribute Live” op maandagmiddag 29 mei. Na 3 avonden deejay’s (vrijdag, zaterdag en zondag) staan 2e Pinksterdag ’s middags fantastische tributebands op het podium tegen over de Rabobank in Leek.

Het fenomeen tributebands heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een serieuze vorm van entertainment. De tijd dat deze bands liedjes van een ander probeerden na te spelen ligt ver achter ons, veel van deze bands zijn net zo goed, soms zelfs beter dan het origineel.

Het SBS6 tv programma “The Tribute, Battle of the Bands” heeft hier ongetwijfeld aan bijgedragen door het concept tributebands volop in de schijnwerpers te zetten. Dit heeft geleid tot meer bekendheid en waardering bij een groot publiek.

In Leek staan 2e Pinksterdag, tijdens de traditionele Pinkstermarkt, 4 bands op het programma, Claptunes (Eric Clapton), U2Faces (U2), Synchronicity (The Police) en SKUNK (DoeMaar). De “Tribute Live” middag is gratis toegankelijk, de poorten van het festivalterrein bij de OosterheerdtBoerderij gaan 29 mei om 13.00 uur open.

Meer info: www.flinkepink.nl.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken