woensdag, februari 28, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Oud-burgemeester Marum te gast bij ‘Politiek op zaterdag’

Deel op Facebook

De Marumer oud-PvdA-burgemeester Henk Kosmeijer is op 29 april de hoofdgast in het programma ‘Politiek op zaterdag’ van de lokale zender RTV Zulthe. 

Tot de herindeling in 2019 droeg Kosmeijer zes jaar lang de ambtsketen van de voormalige gemeente Marum. Met hem blikken de presentatoren Koos Bijlsma en Bert Flonk (tevens regie en techniek) op deze ambtsperiode terug. 

Met zijn toenmalige collegabestuurders droeg Kosmeijer indertijd de bouwstenen aan voor de vorming van de huidige gemeente Westerkwartier. Heeft de gemeentelijke herindeling gebracht wat de oud-burgemeester vooraf had gedacht? Wat gaat er goed en wat kan  er beter?

Ambities?

Kosmeijer is tegenwoordig in ambtelijke dienst bij de gemeente Groningen. Met name voor Zuid-Groningen treedt hij op als gebiedsregisseur in de stad. Had Kosmeijer zelf destijds niet de ambitie om burgemeester van Westerkwartier te worden?

In het live programma nemen we met Kosmeijer de hoogte- en dieptepunten in zijn burgemeestersloopbaan door. De live uitzending duurt zaterdag van elf tot twaalf uur en kan later via de link ‘Uitzending gemist’ op deze website worden terug geluisterd.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken