vrijdag, december 8, 2023
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2023 RTV Zulthe

Jochem Myjer speelt try-out in Theater de Winsinghhof in Roden

Deel op Facebook

In april komt Jochem Myjer zijn nieuwe voorstelling ‘Net alsof’ uitproberen in Theater de Winsinghhof in Roden. Dit wordt zijn zesde solovoorstelling sinds zijn laatste succesvolle show ‘Adem in, Adem uit’, die hij speelde tussen 2016 en 2019. Het theater is verheugd om deze gevierde cabaretier te mogen ontvangen.

Deze try-out is bedoeld om de reacties van het publiek te peilen. Aan de hand van die reacties kan Jochem zijn voorstelling eventueel nog bijschaven. Dit betekent dat de bezoekers van het theater in Roden een unieke voorstelling zullen zien.

Vrienden van Theater de Winsinghhof krijgen de kans om kaarten te bestellen. Iedereen die voor dinsdag 7 februari 17.00 uur Vriend van het theater is, ontvangt bericht via de mail met daarin aanwijzingen om kaarten te bemachtigen.

Briefje van Jochem

Rond de inhoud van de voorstelling heeft Myjer nog niet veel bekendgemaakt. Wel schreef hij een briefje voor zijn publiek:


“Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling in een tekst als deze om te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond; ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen‘. Toch?

Liefs, Jochem Myjer”

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken