zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Ontdek de avonturen van Znorro bij Speelgroep Leek: een vrolijke familievoorstelling met een Mexicaanse twist

Deel op Facebook

Speelgroep Leek, een bloeiende toneelvereniging met een passie voor het creëren van betoverende en vaak eigenzinnige toneelvoorstellingen, kondigt vol enthousiasme hun nieuwste productie aan: “Znorro, de gemaskerde held”. Dit meeslepende avontuur, boordevol humor en Mexicaanse charme, belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor het hele gezin.

In “Znorro, de gemaskerde held” maken we kennis met de mysterieuze Znorro, die samen met zijn babbelzieke paard Wervelwind door het Mexicaanse stadje Burrito trekt om onrecht en kwaad te bestrijden. Maar hier is de twist: in het dagelijks leven heet hij Don José, een bedeesde en teruggetrokken persoonlijkheid. Don José wordt bijgestaan door de zich doof houdende huishoudster Doña Corrie, en ze gaan de strijd aan met de corrupte El Commandante en zijn sullige sergeant Manuel. Deze kleurrijke cast van personages belooft de toeschouwers te vermaken met hilarische situaties en onverwachte wendingen.

Maar “Znorro, de gemaskerde held” heeft meer te bieden dan alleen avontuur en komedie. Er is ook ruimte voor romantiek, met de geheime liefde van Don José voor de betoverende Conchita van café ‘La Paloma Blanca’. Zal de moeder van Don José slagen in haar plan om hem te veranderen in een ‘echte’ man en hem te koppelen aan zijn achternichtje Dolores? Of zal de liefde haar eigen weg vinden? Deze verhaallijn voegt een extra dimensie toe aan de voorstelling en zorgt voor een romantisch tintje dat zowel jong als oud zal aanspreken.

Er zullen ook jeugdige spelers schitteren in “Znorro, de gemaskerde held”. Ze zullen stoere soldaten, vaste bezoekers van café ‘La Paloma Blanca’ en eigenzinnige treinreizigers vertolken, waardoor de voorstelling nog meer dynamiek en levendigheid krijgt.

“Znorro, de gemaskerde held” is een vrolijke voorstelling die doordrenkt is van Mexicaanse muziek, spannende gevechten en natuurlijk talloze sombrero’s. Speelgroep Leek nodigt dan ook alle toneelliefhebbers en gezinnen uit om te komen genieten van deze humorvolle familievoorstelling.

De voorstellingen vinden plaats op 23, 24 en 25 juni op het prachtige Podium Nienoord. Dit sfeervolle openluchttheater biedt een perfect decor voor de avonturen van Znorro en zijn kleurrijke cast.
Kaarten kunnen worden gekocht via de website (www.speelgroepleek.nl), waar tevens meer informatie te vinden is over de groep en hun eerdere succesvolle producties.

Kom en beleef de avonturen van Znorro met Speelgroep Leek – een avond vol plezier, lachen en ontroering voor jong en oud. Mis het niet!

Foto: M. Zuidema

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken