donderdag, mei 30, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

QUEEN MUST GO ON terug in Pompstee Roden op 18 maart

Deel op Facebook

Afgelopen jaar gaf de populaire band een uitverkocht concert in de Pompstee. Dit jaar keert de band terug op 18 maart 2023.

Queen Must Go On kreeg snel landelijke bekendheid door het winnen van het SBS 6-programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’ dat ook dit jaar weer is te zien op de zender. De jury, bestaande uit Angela Groothuizen, Cesar Zuiderwijk en Spike van Zoest, werden samen met het publiek omvergeblazen door de goede performance en energie van de band. Lyrische reacties volgden elkaar op met de uiteindelijke winst als gevolg.

Ticketverkoop gaat hard

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Queen Must Go On terug zou keren naar de Pompstee Roden waarna de kaartverkoop direct startte. Na de bekendmaking waren de zogenaamde early bird tickets binnen enkele uren uitverkocht. Early Bird tickets zijn de eerste gelimiteerde tickets en slechts een korte periode beschikbaar. De normale tickets zijn nog steeds te koop via pompstee.nl

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Voor de echte Queen sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel. Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

Meer informatie over het evenement, Queen Must Go On in Concert, is te vinden op www.pompstee.nl Tickets zijn ook te koop via de website van de Pompstee zolang het evenement niet is uitverkocht.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken