zaterdag, juli 13, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Rederijkerskamer Vredewold Tolbert speelt “Verkeerde hulp op de eerste hulp”

Deel op Facebook

Rederijkerskamer Vredewold uit Tolbert brengt op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari 2024 weer een leuk stuk op de planken.

De klucht “Verkeerde hulp op de eerste hulp” geschreven door Henk Roede, wordt gespeeld.
Beide uitvoeringen zijn in de Postwagen in Tolbert om 20.00 uur. Kaarten zijn voor € 10,– te koop aan de zaaldeur. Voor de minder goed horende bezoeker is er ringleiding aanwezig. Zaterdag is er muziek aanwezig van Bert Solo.

Het komische stuk speelt zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuisje.

Dokter Hogebaum is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat ermee stoppen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken.

Dan komt een Joop van het uitzendbureau langs voor schoonmaakwerkzaamheden. Echter ziet Dokter Hogebaum hem per ongeluk voor zijn opvolger aan, wat tot bizarre situaties leidt. Joop denkt al snel dat hij dus ingehuurd is als dokter en vind dat eigenlijk wel interessant en doet dan ook zijn uiterste best.

Maar waar is de echte nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er verder allemaal wel niet langs in het ziekenhuis? Zo is er Nella, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er maar bestaan en komt Rebecca eerder in het ziekenhuis om een goede partij te schaken, dan ze werkelijk iets mankeert. Ook komt Roel langs met een zere duim, maar is dat de enige reden waarvoor hij langskomt?  Gelukkig kan het ziekenhuis beschikken over het kordate hoofd van de verpleging Joke en verpleegster Annie, maar of die de boel nog kunnen redden?

Voor info zie www.vredewold.com

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken