woensdag, mei 29, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Sfeervolle seizoen afsluiting Harmonie Leek

Deel op Facebook

Op donderdag 13 juli sloot de Harmonie uit Leek het muzikale seizoen feestelijk af. Het orkest nam plaats op het veldje aan het einde van de Burgemeester van Waninglaan om daar onder leiding van dirigent Wim Westerman de omwonenden te trakteren op sfeervolle muziek. 

Speciaal voor de buitenconcerten heeft Harmonie Leek een muzikale selectie gemaakt met herkenbare deuntjes van vroeger en nu. Samen met Anja en haar ijskraam “Een Steekje Los” zorgden ze voor een ouderwets gezellige sfeer. 

Ook kreeg het orkest hulp van het Stapsteenorkest. Dit orkest is onder leiding van muziekdocente Lindy Adema gestart met muziekles op school, in het kader van het provinciale project Tijd voor Toekomst. Zo’n 15 tal leerlingen gaat ook na de vakantie door met muzieklessen bij Kunstkwartier en het leerlingorkest van de Harmonie. 

Het orkest gaat genieten van een welverdiende vakantie, om daarna weer fris te beginnen aan het muzikale seizoen. Op het programma staan het begeleiden van de Grunneger Dainst in september en het najaarsconcert op 25 november, een concert waarbij de jubilerende dirigent Wim Westerman centraal staat en ook zijn drie andere orkesten te gast zullen zijn.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken