vrijdag, februari 23, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Slippertje in Roderwolde?

Deel op Facebook

Voor het 62e jaar wordt er weer 4 avonden toneel gespeeld in ons openluchttheater te Roderwolde.

Vanaf april dit jaar heeft een enthousiaste groep spelers onder leiding van Sieger Zoutman zich weer vastgebeten in hun rollen. Naast het leren is er meer gebeurd in ons theater. Afgelopen najaar is de tribune aangepakt en geheel vernieuwd. De toegankelijkheid is vergroot en aan extra veiligheid is gedacht. De bezoekers kunnen er weer goed bijzitten.

Een kleine toelichting op het stuk:

Egbert junior wil graag wat geld verdienen en verhuurt kamers op de boerderij. Zijn vader, ook al een Egbert, moet daar niks van hebben. ’t Lijkt toch goed te gaan. Maar dan komt er een kink in de kabel. In de ene kamer zit Schipper en vrouw Sliphorst en in de andere Sliphorst en vrouw Schipper. Nou is het alleen maar afwachten op ‘t moment, dat ze ‘t van elkaar ontdekken en de bom zal barsten. Deur ’t aanschouwen van de luchtig geklede vrouwen, krijgt weduwnaar Egbert senior ’t behoorlijk te pakken. Hij wil zelfs verkering met ’n jong ding, niet wetende dat ’t de vriendin is van zijn zoon.

Kortom weer voldoende ingrediënten voor een knotsgekke avond in ons sfeervolle theater in de pastorietuin van Roderwolde.

Het stuk in 3 bedrijven wordt dit jaar uitgevoerd op vrijdag 25, zaterdag 26, dinsdag 29 en woensdag 30 augustus. Voor kaartverkoop en verdere informatie zie onze website www.openluchtspel.nl

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken