donderdag, mei 30, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Straatverlichtingsprijs Volksvermaken Roden blijft deelnemers boeien

Deel op Facebook

Volksvermaken Roden organiseert al jaren de straatverlichtingsprijs tijdens de Rodermarktweek. Met recent de Nieuweweg als nieuwe deelnemer, is het aantal lampjes gedurende deze traditionele feestweek weer iets groter geworden. Ondanks dat er geen dikke prijs mee te winnen valt geeft het wel extra sfeer tijdens deze voor Roden bijzondere dagen.

Iedere straat in Roden mag zich aanmelden en krijgt een vergoeding van € 50,- van de Vereniging van Volksvermaken. Maar let wel, met het ophangen van alleen wat vlaggetjes kom je daar niet voor in aanmerking. De straat moet ook daadwerkelijk versierd en verlicht zijn. Aan de Nieuweweg is de afgelopen dagen druk gewerkt om dit alles op zeer korte termijn in orde te krijgen. Volksvermaken Roden hoopt erop dat nog meer straten zich zullen aanmelden zodat volgend jaar nog meer straten verlicht zullen zijn.

In 2022 is de inzet van de Oudgenoegstraat met “De Krant Wisselbokaal” bekroond tot winnaar. Voor alle andere deelnemende straten of buurten een mooie uitdaging om dit jaar met de straatverlichtingsprijs aan de haal te gaan. De inwoners van de Nieuweweg geven aan zich ook volgend jaar weer kandidaat te zullen stellen.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken