woensdag, mei 29, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Unieke kortingen met de bonnenboekjes van Showband Marum

Deel op Facebook

Er liggen weer vele euro’s korting te wachten op de inwoners van Marum en omstreken. De inmiddels jaarlijkse bonnenboekjesactie van Showband Marum – sinds 2007, is een bekende actie voor de Marumer inwoners. Het boekje is dit jaar gevuld met 50 kortingsbonnen van de vertrouwde deelnemers en ook diverse nieuwe ondernemers die een of meerdere kortingsbonnen aanbieden.

Op zaterdag 30 september aanstaande komen de leden van de vereniging Showband Marum bij u langs met het bonnenboekje. De kortingsbonnen kunt u in de maand oktober verzilveren bij de Marumer ondernemers, de deelnemers kunt u bij de winkel herkennen aan het deelnemersplakkaat. Er zijn ook kortingsbonnen te verzilveren op de vrijdagmiddagmarkt en op zondagmiddag bij de Griek.

Ook is het boekje op zaterdag 30 september te koop op de najaarsmarkt in het centrum van Marum, waar de vereniging aanwezig is. In de middag zal de Showband, voorafgaand aan de start van de MaRun een optreden verzorgen.

Het boekje kost 5 euro en is geldig in de hele maand oktober 2023. Heeft u de verkoper gemist? Dan kunt u de gehele maand oktober nog terecht bij de Primera om alsnog in het bezit te komen van een bonnenboekje. Voor een overzicht van de deelnemende ondernemers kunt u kijken op de site van Showband Marum, www.showbandmarum.nl.

Heeft u vragen of wilt u de volgende keer ook benaderd worden? Mail dan naar bonnenboekjes@showbandmarum.nl.


Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken