woensdag, juli 24, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Thema concert met de zandtovenaar 2 maart a.s.

Deel op Facebook

In de huidige onzekere en roerige tijd zoeken mensen steeds meer naar houvast en geborgenheid.

De zandtovenaar zal tijdens een  uniek concert op 2 maart aanstaande , welke voor iedereen toegankelijk is , met zijn prachtige beelden het thema van Hoop en Verbinding uitbeelden.

De beelden zullen muzikaal worden ondersteund door muziek van Brassband GBG uit Groningen  in samenwerking met zangeres Sera Noa. Op een bijzondere manier zullen de beelden, die live gemaakt worden door de zandtovenaar, in de juiste sfeer gebracht worden met de muziek en zang en sfeer licht .  Het publiek zal als het ware mee gezogen worden in een prachtig verhaal vol  met verschillende emoties.  

Zowel Gert van de Vijver als Sera Noa genieten landelijke bekendheid o.a. van hun optredens bij Kerst met de Zandtovenaar op televisie bij NPO/EO.

Met deze zeer getalenteerde inbreng van de Zandtovenaar en zangeres Sera Noa en de muziek van De Gereformeerde Brassband Groningen beloofd het een prachtig en inspirerend Concert te worden. Mis dit unieke concert niet.

Kaarten kunnen in de voor verkoop gereserveerd worden via info@gbgbrass.nl of aan de kassa vooraf bij de voorstelling.

Locatie van het optreden is :  De Rank te Zuidhorn,  westergast 8  .    inloop vanaf 19.15 uur ,  aanvang concert : 20.00 uur     

Advertentie

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken