Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Wêz Handich te sterk voor KV Noordenveld

Deel op Facebook

Afgelopen zaterdag 3 februari stond de uitwedstrijd van de eerste Mastselectie tegen het Friese Dow/TFS/Wêz Handich uit Rottevalle op het programma. De oranje tijgers moesten duidelijk hun meerdere erkennen in de thuisploeg. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter van Veen stond er een 23-16 eindstand op het scorebord in Sporthal Dûnoard.

Jesper van Haastrecht : “ Het eerste kwartier konden we goed meekomen met Wêz Handich, vooral omdat we verdedigend goed stonden te korfballen.
Aanvallend hebben we vanaf minuut 1 moeite gehad om goede kansen te vinden. We maken 10 goals in 40 minuten, ongeacht welk niveau je speelt en hoeveel weerstand je krijgt is dat in iedere wedstrijd gewoon te weinig.
Komende zaterdag 10 februari wacht er weer een pittige pot. Thuis moet er gewonnen worden van kv Hoogkerk, dat zal strijden voor hun laatste kans op handhaving in de 1e klasse.” Aanvang van deze wedstrijd : 19.30 uur in Sportcentrum De Hullen.

Scores kv Noordenveld : Sven Stobbe 4, Lianne Bangma 3, Jaap de Boer 3, Jasper Lütter 2, Robin van Bolhuis 2, Nienke Bolt 1 en Romee de Rink 1