donderdag, april 18, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Welkom bij de expositie ‘Paper Art’ in Kunstencentrum K38 te Roden

Deel op Facebook

De expositie ‘Paper Art’ in Kunstencentrum K38, georganiseerd door sectie beeldende kunst van K38 is nog te bezichtigen tot en met 10 maart. Vele enthousiaste bezoekers hebben de kunstwerken van papier reeds bewonderd. Een grote verscheidenheid is er te zien. Van kleine werken tot wand-vullende monumentale kunstwerken, laten de negen kunstenaars hier hun diverse kijk op papierkunst zien.

Vivian Rozenbeek (Hoorn) heeft als uitgangspunt om met minimale middelen, schoonheid te creëren dat tot nadenken stemt, abstract, verfijnd en subtiel. Sonja van Dam hier kommen zien die van papierpulp zijn gemaakt, bewerkt met verf, textiel, lijm, draad etc.

Ook de werken van de overige kunstenaars Wim Gremmen, Susanna Lemstra, Marius de Schaar, Leny Stamhuis, Mathilde van Wijnen, Henny Zikken, en Wilhelmina Zoutewelle, zullen je verwonderen.

In de Kunstwinkel van K38, zijn kleurrijke collages en drukwerken van Joke Bodde te zien en te koop. Deze bijzondere expositie is nog te zien tot en met zondag 10 maart – dus mis het niet!

Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38, 9301LT Roden

Woensdag t/m zondag van 13-17 uur

Entree € 2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken