vrijdag, februari 23, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Bibliotheek Roden opent op 14 augustus weer haar deuren

Deel op Facebook

Ten gevolge van de verbouwing is Bibliotheek Roden al enige tijd gesloten. Het wachten wordt bijna beloond: op een aantal details na is het project afgerond. Op 14 augustus zijn alle bezoekers van harte welkom in de nieuwe bibliotheek.

Om het heuglijke feit te vieren zullen de eerste 100 bezoekers een kleine attentie ontvangen. Ook zijn er kleurplaten voor alle kinderen. De ingekleurde tekeningen gaan we gebruiken om de nieuwe ruimte feestelijk te versieren.

Wie bekend is met de oude bieb zal haar niet meer terug herkennen. Het gebouw is grondig vernieuwd en aangevuld met vele voorzieningen. Zo komt er een Speelhoek voor de allerkleinsten en een Doe-meeplein waar je ondersteuning kunt krijgen bij het organiseren van je dagelijks leven.

In september zal ook een nieuwe koffiehoek worden geopend, gerund door De Konditorei in Roden. Straks kun je daar genieten van een drankje met appelgebak of een broodje. 

De openingstijden van Bibliotheek Roden worden als volgt:

Maandag t/m vrijdag: 11.00 – 17.00 uur

Donderdag: 11.00 – 20.00 uur

Zaterdag: 11.00 – 14.00 uur

De bibliotheek heeft na de verbouwing een andere indeling gekregen. De materialen staan daardoor niet op dezelfde plek als vroeger. De bibliotheekmedewerkers doen hun uiterste best om bezoekers te helpen bij het vinden van boeken.

Meer informatie en updates over de verhuizing vind je op onze website: bibliotheekroden.nl.

Einde bericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Biblionet Drenthe • Coen van Meerten (Regiomanager) • 088-012 8067

c.vanmeerten@biblionetdrenthe.nl

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken